Eesti Tarbekunsti- ja Disanimuuseumi direktor Kai Lobjakas valiti rahvusvahelise tarbekunsti- ja disainimuuseume ning kollektsioone ühendava organisatsiooni ICDAD juhatusse. 


ICDAD (International Committee for Museums and Collections of Decorative Art and Design) on maailma suurima muuseumide valdkonda ühendava organisatsiooni, 1946. aastal asutatud Rahvusvahelise Muuseumide Nõukogu ICOM (International Committee of Museums) alakomitee, mis on keskendunud tarbekunsti ja disaini kollektsioonidele, mis kuuluvad muuseumidele, ajalooliste hoonete või muude institutsioonide juurde liites nii valdkonna professionaale kui institutsioone. Huvitudes ajaloolistest interjööridest, tarbekunstikollektsioonidest ja kaasaegsest disainist pakub ICDAD oma liikmetele muuhulgas infot erialastest uurimissuundadest, interpreteerimis- ja konserveerimispraktikatest.


Hetkel kuulub ICOMi juurde 31 aktiivselt toimivat alakomiteed. ICDADi kuulub enam kui 500 liiget 63 riigist. Uus juhatus asub ametisse aastateks 2017-2019.